Vsem nastavajicim maminkam, ktere maji rady vstricne a laskave zachazeni doporucuju tuto porodnici! Rodila jsem tam letos v breznu a tak famozni a rodinny, ba profesionalni pristup jsem v zadnem nemocnicnim prostredi nezazila!! Ja ktera se bala a mela nocni mury od 34. tydne tehu, muzu smele prohlasit, diky sestram, porodnim asistentkam a lekarum z porodnice ve Vyskove, ze porod je NADHERNA vec a uzasny ac bolestivy zazitek. Setkala jsem se tam s tak lidskym a rodinnym pristupem, ze jsme se z toho s manzelem, ktery byl u porodu, jeste dodnes nevzpamatovali a tesime se, ze porod naseho druheho ditete nesverime do jinych rukou nez prave do techto :) Stejne tak poporodni pece byla na vysoke urovni a diky uzasnym laktacnim poradkynim a sestram na novorozeneckem oddeleni vubec kojim sveho syna a vedela jsem presne, co mam s ditetem delat, kdyz jsme se vratili z porodnice domu. Chtela bych touto cestou podekovat vsem, kteri nam pomohli v tomto dulezitem zivotnim obdobi :) Sestricky a pani doktori s Vyskovske porodnice, jsme velkymi dluzniky ;) Eva & Martin + Lukasek Urabetzovi (Brno)
Předchozí