Jinak, mam podobnou zkusenost. A musim reagovat na Bamberlok: ja na to taky prisla nechtene, proste jsem zapla net a mail byl prihlaseny, nikam jsem nelezla, neklikala. Ale jak je znamo, tak se na vyhledavaci v kolonce mailu objevuji nove, neprectene zpravy a mailovou adresu odesilatele vidis!!!! I kdyz jsem to okamzite zavrela, nikam necumela a nikde nepatrala, mam blby pocit.... Muzu jen verit a duverovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.