| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mně se tady líbí, jak většina moralizuje... Všechny máte doma věrného muže, kterému důvěřujete, nikam mu nelezete, jste si věrní a nic není podezřelé.
Dnes v době mobilů a internetu je to hned a neštěstí je na svtě...
A jak se říká, důvěřuj ale prověřuj...

Já kdybych věřila jen svému příteli, tak jsem štastná jak mě miluje, protože mi to pořád tvrdí, chce abych otěhotněla, tvrdí mi do očí jak je mi věrný atd atd, a když mi kamarádka která ho dobře zná (od dětství, já ne) říkaly, jaký je to děvkař, tak jsem byla zlá na ni, že mi kazí štěstí...

A tak jsem jednou udělala namátkovou kontrolu v mobilu, a jéjé.... Erotické smsky, mmsky, domlouvání s různýma holkama na sexu atd atd... Následovala scéna, dušoval se že to skončí, že miluje jen mně....

Po čase další kontrola... opět to samé, jen pro jistotu s jinýma holkama než minule....
To už jsem přešla s ledovým klidem, v jedné smsce jsem dokonce zjistila, že má JINOU meil. adresu než o které vím já... Díky té adrese jsem zjistila, že ji používá na odpovídání na erot. inzeráty, a že i on si dokonce zadal svůj erotic. inzerát, kde hledá ženu na sex....

A mě stále tvrdí, jak mě miluje, a že já jsem jen nesmyslně hysterická a žárlivá..

A že je to ubohé??? Možná, ale díky tomu teď vím, že tento vztah naprosto nemá cenu a děkuju bohu že jsem to zjistila ted a ne třeba až bychom měli dítě.

Takže těm, co tak moralizují a NIKDY V ŽIVOTĚ by to tomu svému neudělaly, protože mu "věří" vzkazuju, že důvěra je sice důležitá, ale důvěra neznamená totální volnost ve vztahu.

Nepřeju to nikomu, ale možná by jste se některé hodně divily... Takže bacha, důvěřuj, ale prověřuj.

A klidně se do mně pusťte :-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.