Přidat odpověď
Gabi, promiň, ale nedokážu si fakt představit vaše soužití. To, že se mu "omylem" sotaneš do schránky, to chápu. Nechápu následující:
1) hned usuzovat nevěru po najití pár emailových adres, to by mě ani ve snu nenapadlo
2) hrabat se v tom dál
3) chtít se napojit na jeho email, či na jeho email, ať myšleno z legrace, dost jsem v tom vycítila tajné přání. já mít takovou stíhačku jako ty, tak se zblázním. se nedivím, že si chudák zakládá jiné emilové schránky.
4) říká ti něco slovo soukromí??? ty ho nemáš? on ti ho nedává??? proč ho nedáváš taky??? nebo se SMÍ bavit jen s tím, koho to DOVOLÍŠ, až se tě slušně zeptá?? představ si, on se dokonce může bavit s někým i v práci, s někým na ulici, dokonce to může být i ženská! probůh, co budeš dělat eď, všet se mu na paty, nebo ho nahrávat???? více méně takového chlapa lituju. upřímně.
5) ty jsi neměla nikdy nikdy NIKDY potřebu si zaflirtovat? jen tak?? nezávazně? dobrý flirt je to, kde NIKDO neprohrává, obě strany strany z toho jen ZÍSKAJÍ, a obě strany ví, že to nikam NEPOVEDE. nebo tím, že vlezeš do manželství/partnerství, tím okamžitě získáváš bezplatnou lobotomii??
6) cítím se jak z jinačí planety, ale já ctím osobní prostor mého partnera, SOUKROMÍ, a přitom ho nešpehovat. mám totiž sebeúctu, vážím si sama sebe i jeho. vážím si svého a jeho soukromí, osobního prostoru.
Předchozí