Táni určitě ne,sama jsem štěnka bez PP taky odchovávala a i ted po letech ,když je vidím tak se nemám za co stydět.Všechny mají super majitele,jsem s nima v kontaktu a co se týče zdraví až na jedno štěně se špatným skusem všechny OK.Takže určo bych neházela všechny kdo odchovají bez PP do jednoho pytle. Nevím jak je to u chrtíků,vet ti řekl,že není na první štěnka pozdě?Já chtěla krýt poprvé pětiletou fenu(pro případné rýpaly štěnak by byla s PP)a ani poradce chovu ani vet mi to nedoporučil.Ale zas to bylo větší plemeno.Papišáky jsme kryla poprvé ve třech letech tak jsem to u menších plemen nezkoumala.Každopádně ať to dopadne dobře a seženete vhodného ženicha.Pokud bych o něčem věděla tak písnu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.