| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale no tak, on nelhal.
Loriano, prehanite to oba i kdyz taky chapu oba. Taky jsem byla s kamaradem v manzelske posteli, vedela o tom i jeho pritelkyne, bylo to, kdyz se rozesli poprve, on to nesl strasne tezce, zrovna mel koupenou dovolenou, prstynek a chtel ji pozadat o ruku a zase se pohadali kvuli jejim rodicum. Je to sice uz nejakych par let, byli jsme tehdy taky zachlastat spolu a pak jsem mu treba udelal i masaz dokonce. O tom vedela i jeho pritelkyne. Vubec to bylo tak, ze jsme jezdili s nim zachlastat nekam a spali treba ve stanu pak nebo i v chatce, jeho pritelkyne byla na nejakych rodinnych oslavach, kam on nemohl, o vikendech jsem jezdivala za nimi (az teda v sobotu), kamradila se s nima obema. Tehdy se mi je podarilo pak dat dohromady, ale po pul roce uz to uplne prasklo, kamardim se s nimi s kazdym zvlast doposud. To je jedna historka. A pak jeste, zrovna u tohohle kamarada jsem spala spolecne na luzku s jeho kamaradem (nebylo ani misto) a poznala jsem chvili na to i zenu toho kamose. Taky o tom pak vedela a brala to v poho. Taky se sice uz par let jak se nakonec rozvedli(samo kvuli necemu jinemu), ale s jeho zenou vidame se do ted. Muj tehdejsi pritel(ted uz skoroex manzel) o tom nevi doposud nic, neni to vec, ktera by se vykladala, prave proto, ze to muze kazdy pojmout jinak. Kazdy clovek je jiny. Treba soucasna skoro manzelka kamarada taky o tom nevi a nema smysl, aby o tom vedela, je proste jina povahove nez ta pritelkyne a nepochopila by to, zkoumala a hledala neco vic. Takze byt tebou, tak se tim moc nezaobiram. Ba naopak bych ocenila, ze Ti to rekl, i kdyz jsi to spise vypacila z nej. Za to ses taky omluvila. Ukazala jsi zarlivost, casto se rika, ze to znamena, ze miluje, tak at s to necha rozlezet v hlave on. Jen aby z toho nevyvodil, ze jsi majetnicka a zakazujes mu kamarady. Pokud tomu tak neni, tak se pokus nejak rozumne to naznacit. Takze hodne stesti a snad to bude brzy v poho. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.