| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Loriano, já zkusím dát takový pohled z druhé strany - prostřednictvím pár příkladů z mé zkušenosti, na které si zrovna vzpomenu:
- na týdenním soustředění nás spalo 8 ve stanu širokém cca 4 metry, z každé strany jsem měla 3 kluky ~:-D na spoustě víkendových akcí to bylo podobné
- na jedné víkendové akci (květen v horách, pochybné počasí) jsem neměla kde spát, kamarád měl iglú sám pro sebe, já žila s přítelem, on měl doma těhotnou manželku a batole, jen naťuknul, abych to před manželkou zbytečně nerozebírala (problémy se čekat nedaly, ale znáte to, hormony dělají své ...)
- ta samá akce o rok později, já měla iglú pro sebe, jiný kamarád neměl kde spát, oba jsme byli volní (on 18 let, já 28) a to bylo jedinkrát, kdy si kvůli společnému spaní někdo z kamarádů rýpnul
- jednou jsme jeli na jeden šílený závod jen s jedním kamarádem, spali jsme v jeho autě, já žila s přítelem, on měl doma manželku, batole a kojence, manželka naprosto nic neřešila
- s tím samým kamarádem jsme spali na manželské posteli, ale pravda v pokoji spali ještě dva další na zemi
- taky jsme spolu spali několik dní v jednom pokoji, jen my dva, ale postele oddělené (a to jak v době, kdy jsme byli nezadaní, tak v době, kdy jsme byli zadaní)
- jednoho kamaráda napadnul šílený nápad, mě to zaujalo a v podstatě z hodiny na hodinu jsme vyrazili stopem do Francie, 4 dny jsme se od sebe takřka nehli na krok

A našly by se další, ale většinou nás spalo pohromadě víc. Já v podobných situacích nerozlišuju, jestli jsem nebo nejsem zadaná, ani jestli v jednom prostoru se mnou spí 1 nebo víc lidí, jakého pohlaví a jak daleko ode mě spí. A kdyby se můj partner nípal v těchhle detailech a pak mi na to konto ztropil scénu a chtěl abych se omlouvala, tak jdu od něj. Ale on od začátku věděl, že se věnuju nějaké zájmové činnosti, kde to bez toho skoro nejde, tak by ho páchání podobných scén ani nenapadlo.

Ale já jsem asi divná, mě spousta divných věcí vůbec divná nepřijde ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.