| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj! Formou hry - jakékoliv, nenásilnou formou. Můj syn má 2,5roku a zná základní barvy asi všechny. Ale přiznám se, že nejvíc toho pochytal na plavání, kde prostě sbíral míčky určité barvy, lepil vodolepky určité barvy. A už to tady někdo psal, taky učím žlutá-sluníčková, modrá - nebíčková, červená - jahodková, zelená - travičková. Následně se ptám a sluníčková je jaká - ... žlutá. Taky se někdy splete, ale když si hrajeme tak nikdy. Spíš když si ze mě dělá legraci. Je fakt, že syn je velmi bystrý na svůj věk (umí i počítat do desíti - taky z plavání), ale ani ve 4 letech bych to nehrotila! Až bude chtít, naučí se to. Děti jsou zvídavé a určitě se zeptá, až to bude potřebovat. Nějak cíleně jsem ho to sama neučila. A teď to už jen pořád opakujeme. Podává mi kolíčky na prádlo určité barvy, lentilky si může vybrat třeba 3 nebíčkové modré atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.