| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ohledne toho, ktery satek/nositko koupit ti asi neporadim, ale na bigmamasling.co.uk jsem kupovala a vse v poradku ~R^.

Ja mela pro syna nejdrive KariMe (elasticky satek, jedna universalni velikost cca 4 metry, uz nevim), to bylo idealni, kdyz byl malicky. Satek nikde netlacil, byl jako druha kuze. Kdyz syn povyrostl, koupila jsem Storchenwiege Albert (to bylo malemu asi pul roku) a pak taky nositko Ergo (to jsem pouzivala nejvice, hlavne na vylete a cestovani po meste, idealni).

Jinak existuje yahoo skupina (UKbabywearingSWAP), kde jsou ruzne inzeraty na second hand nositka a satky, za dobrou cenu. Take existuje web http://www.slingmeet.co.uk/, tam najdes dost uzitecnych informaci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.