| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Amando, měla by jsi tyhle silné řeči, ikdyby podezření z nevěry padlo na tvého muže?? Zoufalá ženská dělá zoufalé činy. Bohužel vlastní zkušenost. Taky jsem kontrolovala meily, ICQ, nicky na netu. Vše. Tu totální bezmoc bych ti nepřála zažít!

Na druhou stranu - znám to i z opačné stránky a bohužel si myslím, že nevěrný je. Já bez mobilu nešla ani čůrat a v noci jsem ho měla pod polštářem. Než mi nějak došlo, co bych mohla ztratit a vzpamatovala jsem se. Díkybohu včas.

Zakladatelko, ikdyž je to velmi těžké a s dítkem asi ještě o kousek víc, prosím tě, jak už někdo psal, pokud ti na něm opravdu záleží a chceš vztah zachránit, hoď se do gala. Zajdi si ke kadeřnici (dej mu dítko hlídat, klidně večer po práci), zdrž se někde po cestě domů na vínku, taky u sebe začni mobil nosit všude kde se dá, občas dělej, že píšeš smsku a přiblble se u toho usmívej do telefonu, choď se trošku bavit, s kamarádkama večer na kafe, ať hlídá taťka. Někomu se to může zdát povrchní, ale zabírá to. Většinou. Chlapi jsou totiž ješitní a dle mého názoru neunese to, že by ON nebyl pro tebe ten jediný a ty by jsi se z toho nehroutila!!

Hodně zdaru a mnoho sil!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.