Kili, nechci hodnotit, která práce je psychicky náročnější, která míň, která je dobře placená atd. atd.
Jde mi o to, že příští rok bude pro mě osobně velmi náročný po pracovní stránce. Třeba by to jiný zvládal líp, to je možné. Čeká mě o dost víc práce než loni a už loni toho bylo docela dost. Hlavně chci ušetřit nějakou energii domů pro svoje děti. Malé jsou jenom jednou a mám z toho takový nepříjemný pocit, že se vyšťavuju kvůli jiným a na moje už mi nezbývá než pár kapek. Vím, jak to vypadalo ke konci minulého školního roku, doma už jsem prostě prakticky nekomunikovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.