Přidat odpověď
Díky všem za ohlasy.
Tip s hračkama a knížkou je dobrý, nedělám si iluze, že to pomůže bůhvíjak, ale každá chvilka dobrá.
A jsem ráda, že opravdu se dá domluvit donést jídlo postupně, tak to budeme tak praktikovat a snad to bude v klidu.
Co se týká výběru restaurace, tak bohužel ne vždy je na výběr, když jedeme nějak na výlet, tak je tam někdy jen jedna restaurace a většinou bez dětského koutku, nebo když tam koutek je (jako nedávno) tak byl tak daleko od stolů, že tam stejně jeden z nás musel jít s dětma, bylo to hřiště a docela ještě ne vhodné pro naše 1,5leté batole.
Taky jsem uvažovala o dovolené s vlastním vařením ale tam je zase blbý, že jsme tam sami, chceme jet někam kde jsou další děti, jezdíme jinak sami bez známých s dětma.
A moje děti ani tak neobtěžují ostatní hosty, jako spíše chtějí opravdu utéct ven z restaurace, na silnici atd., no a o nebezpečnosti pletení se pod nohy obsluze vím taky své, taky to nemám ráda, když to vidím u jiných, že děti nechají, to my právě necháme, je to o hrozbě úrazu jak dětí, tak číšníka, ale zase nemáme vůbec klid.
Předchozí