Při čtení Vašeho příspěvku se mi vehnaly slhy do očí, jste silná, že tohle všechno vydržíte. Přeju Vám, aby se vaší Andrejce i Vám dobře dařilo a veškeré problémy se vyřešily. I já jsme ležela v červnu na odd. 6. Nemůžu si na to stěžovat, a máte pravdu - na poporodním oddělení to bylo znatelně horší. Ještě jednou Vám přeju hodně sil a uvidíte, že se všechno spraví. Já jsme se narodila s vrozenou luxací kyčelního kloubu, prakticky do 4 let jsem trávila v nemocnici bez maminky, ale dostala jsme se z toho, i když ty zážitky budu mít do konce života. Mějte se hezky a držte se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.