Tenké plátky cca 3 mm, marinované přes noc ve vodě se solí a česnekem (1 kg vepřové kýty, 3 lžíce soli, 3 palice česneku, další dle chuti a špajzu) navleču na mosazný drát a suším v zimě nad topením, v létě nad vanou ventilátorem. V polosuchu nastříhám na kousky tak akorát do huby a dosuším na papíru. Maso lze použít jakékoliv, koření taky. V sušce na ovoce to jde taky a rychleji, ale musí se nechat okapat, jinak se děsně přilepí, v troubě jsem nezkoušel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.