| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Končím diskusi už nemám energii dále vysvětlovat tak naposled. Žiju na vesnici dříve jsem žila ve městě a byla jsem přesvědčená že bych nikdy nemohla přihlížet jak umírá zvíře natož mu ještě "pomáhat umřít". Pak jsem se odstěhovala na venkov - byl to úplně jiný svět začala jsem se setkávat s narozením i smrtí...Když onemocnělo zvířátko hned jsem o chtěla zachraňovat vypiplávat, tahat k veterináři, ale postupem času jsem zjistila že je to bezpředmětné protože kočku kterou jsem jeden týden léčila, další týden srazilo auto nebo pozřela nakaženou myš. stál o mě to čím dál víc energie i peněz a následovalo zklamání za zklamáním, čím dál víc jsem to nechávala na přírodě a jsem přesvědčená že je to tak správně. Pro některé z vás je kočka členem rodiny hýčkáte si ji krmíte luxusním jídlem jste ochotné schánět o půlnoci koťatům léčbu, ale já ne. Kočku beru jako jedno ze zvířat které patří k hospodářství když pojde je to pro mě stejné jako když najdu nataženého králíka. Necháváme vše na přírodě jen malá mláďata o které není postaráno nevypipláváme. Pokud je matka odmítne bereme to tak že má důvod a pomůžeme jim umřít. Když přijde potrhaná kočka od psa s vážným zraněním povoláme souseda s brokovnicí a pohřbíme ji na dvorku, netaháme ji po veterinárních ordinacích. Pro některé z vás je to nepřestavitelné, ale tak to prostě na venkovských hospodářstvích chodí. Nepanikaří se když kocour není 5 dní doma (domácící gaučový kocour už by byl nejspíš oplakán) prostě buď přijde nebo nepřijde, není nic divného když se objeví cizí kočka a žere z misky ostatních koček. Bere se to prostě jinak. Lidi z města jdou do masny a koupí si kus flákoty, na venkově si hodně lidí nejdříve zvíře vykrmí a pak ho sám porazí - pro spustu lidí taky nepředstavitelné něco vychovat a pak vykuchat ale tak tio prostě chodí. Hodně mě mrzí že se tu objevily dost sprosté urážky na moji osobu, ale hlavně přání kiky nebo kika aby mi zemřelo dítě to mi přijde vrchol sprostoty. Je smutné že v dnešní době člověk přeje smrt dítěti jen proto že někdo má jiný názor. Některé mě tady urážíte, ale já vám přitom neberu to abyste si opečovávaly vaše domácí mazlíčky vykrmovaly je sunarem a tahaly na veterinu. Je to každého věc. Tímto za sebe končím tuto diskusi a byla bych ráda aby příště se tu neobjevovaly výlevy na adresu mého dítěte či jiných dětí. Dobrou noc

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.