já používám jen originály.Když sáček naplním, vezmu vysavač ven, a starým vysavačem ten naplněný pytlík odcucnu.Aspon trochu, ne úplně, abych ho nezničila.Takže takhle mi ten sáček dost vydrží.Ty papírové nemají tu vnitřní vrstvu, proto mi přijde pak úplně na houby používat vysavač s protialergickým filtrem, když to jde ven přes papír...Ale vím, že ty z OKAY tam pasujou, kamarádka je používá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.