Vždyť říkám, matka tyran. Já jsem nekojila a každé 3 hodiny doslat syn flašku. Dejte mě do koše a potápějte do Vltavy. jak se v nemocnici naučil, tak konal i doma. Jo a dudlík měl taky od začátku. Jak jste říkala, že jste osprchovala sebe a vanu. To jste rodial do vody? Já jsem asi cimprlich, ale trošku se mi příčí pomyšlení, že se koupu ve své plodové vodě a krvi. Presně, každému vyhovuje něco jiného.
Některým dětem stačí sluníčko, jiné zase potřebují zářič, záleží na stupni ikteru. A malé děti nesmějí na přímé slunce, takže předpokládám že na sluníčko za sklo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.