Beru to tak, že někdo ty informace šířit musí. Většinou mě po takovéhle bitvě potěší mail, kde mi nějaká nastávající mamina píše, že si kus bitvy přečetla a ráda by se dozvěděla víc, ovšem bez těch výlevů (přesně, "já své dítě miluju, a proto bych doma nikdy nerodila"). Seminář byl i kvůli tomu - aby bylo možné V KLIDU si vyměnit informace.
Holky, napadlo by vás někdy jít do nějaké diskuze např. o porodech v porodnici a psát tam "Jedině správné je rodit doma! Kdo miluje své dítě, rodí doma! Nechoďte rodit do porodnice, něco se vám tam může stát!"....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.