Dneska se mi stalo, přestože jinak se nikdy ukecat nenechám, že mě zpracoval na ulici pracovník T-mobilu a hučel do mě tak dlouho, že jsem vyklopila kolik u Vodafonu protelefonuju a už jsme se dali do řeči. Oni člověka úplně zblbnou, hned se mnou sepsal smlouvu s tím, že nic není závazné, že mi budou zítra volat a já pak teprv řeknu ano, nebo ne. No tak proč ne, nabídka zněla fakt lákavě, maník vtipkoval, takže jsem mu dala co chtěl a až pak mi to začalo vrtat v hlavě..
Hlavní divná věc je, že chtěl moji občanku.. opsal si z ní co potřeboval a než jsem se rozkoukala, podal ji své kolegyni a ta si ji i vyfotila... Te´d si za to nadávám, proč vůbec někomu ukazuju občanku a ten si ji ještě vyfotí... jsem nebyla při smyslech či co
Druhá věc co mě zarazila - dal mi v obálce sim-kartu a hned za ni chtěl stovku, přestože nic nebylo dosud závazné. Tu jsem mu nedala, tak mi dal simku zadarmo...
---
proč to hlavně píšu, je to běžný postup, že tito lidé chtějí občanku a ještě si ji fotí? Jestli ano, pak je teda vše v pořádku, ale jestli ne, tak se budu do hlavy mlátit ještě víc