To nic, já jsem zase ze Sylvie udělala Silvii - tímto se jí omlouvám :o) Musím říct, že Vás za tu výdrž obdivuji. Já naprosto nesnáším lidi co uráží a útočí na druhý jen kvůli tomu, že mají jiný názor.
Já jsem toho o porodech hodně přečetla a myslím si, že to není o nic nebezpečnější než rodit v porodnici. Naopak, pokud budu muset rodit v porodnici a budu čekat, která sestra na mě zase zařve a bude mě uprostřed kontrakce rvát na vyšetřovací křeslo, do jaké úžasné hekárny mne zase posadí, kolik lidí se zase příjde podívat jak rodím, budu trnout jestli mi opět odnesou dítě. Budu se dohadovat se setrou, že chci kojit i v noci. Nedovolí mi syna přebalit, protože ještě nekakal. Místo rozumného vysvětlení budu od doktorky poslouchat, že nejsem vzdělaná ve zdravotnictví, tak mám držet pusu a krok, páč tomu nerozumím. Budu se dívat jak mému dítěti strhnou náplast i z kůží. Budou mi zakazovat syna koupat, páč to dělají ony na konci směny. Když si koupání prosadím, budou mě buzerovat, že nemydlím synovi celé tělíčko mýdlem, že to mám dělat. Budou mi říkat matka sadistka, protože budu chtít být u každého odběru či jiného zákroku. Dají mu, i přes můj nesouhlas, dudlík. Budu muset být hlídací pes, abych si všechno ohlídala. S tímto očekáváním si zadělávám na veliké porodní komplikace - takže díky nechci. Budu doufat, že moje těhotenství bude probíhat v pohodě a svěřím se do rukou PA, které již teď plně důvěřuji.
Předchozí