Mám s Bulovkou stejnou zkušenost. Rodila jsem tam před 4mi lety i když na "normálním" oddělení ne CAP, myslím, že to tam probíhalo velmi podobně až na to, že mě nenabízeli nic na bolest prý při vyvolávaném porodu epidurál nedávají, dali mi paracervikální obstřik byl úplně na prd. Já jsem rodila "jen" 26 hodin, ale měla jsem toho plný brejle. Tu "paní" u jídla si vybavuji velmi dobře byla děsná, co mě ale dostalo byly večeře v půl pátý, kdy byl čas návštěv. Jinak sestřičky na ženském odd. i na porodním byly bezva horší byly na kojeneckém , Jiříček měl 4,30kg a začal hodně ubývat na váze tak mě dost tepaly. Lékaři byli fajn až na jednoho co mě sprdnul, že cituji "nemáte zcela prázdný močový měchýř" a poslal mě vyčůrat jako malou holku(bylo mi 26). K těm stolkům sama jsem zdr. sestra a pamatuju se jak nám na školách vtloukali do hlavy, že se musí stolek omatlat 3xdenně jakousi rádoby desinfekcí(byl v tom chloramin)-hnusně to smrdělo a na stolku musí stát pouze tácek na něm sklenička,lékovka a lžička(ty už tam dávno nejsou, protože je lidi kradou). Sama si vzpomínám jak jsem to taky nechápala, když jsou lidi který si sami věci ze stolku nevyndají a potom zbytečně na ten pokoj chodíme a zase jim to vyndaváme a jak už v této diskusi někdo psal dost rádi nás potom lékaři sjížděli.
Předchozí