Se zájmem jsem se začetla do povídání o Martínkově příchodu na svět a přeju mu, aby se mu tu líbilo. Já jsem rodila na Mělníku, ve vší pohodě a spokojenosti. Na to, že jsem byla prvorodička, od odtoku plodové vody do prvního Pavlíkova pláče neuteklo víc jak 5 hodin. Paráda a přeju to tak všem pupíkatým maminkám. Ale co mi vadilo, vizity "dole bez a peřina stranou". Co tím lékař ze vzdálenosti 2 metrů vyšetří? Očistky kontrolovat nemohl, jelikož jsme všechny byly čerstvě osprchované a jizvu po šití snad z takové vzdálenosti nemohl vidět. Prosím, povězte, chodí to i v jiných porodnicích také tak? Díky Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.