| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porod v domácím prostředí

Pavlo,
uz jsem tam volala, ale bohuzel nova PA je nekde na meetingu a protoze je nova (asi tyden), tak jeste nema mobil. Zkusim to jeste kolem druhe (u vas treti), to by tam pry mela byt.
Jinak me teda pripada, ze tady se to meri asi v jinych jednotkach, protoze anemie je pod 10. Ja jsem v prvnim tehotenstvi mela ke konci 10.4 (104?) a rekli mi, ze to je v norme. Pri porodu jsem pak ztratila kolem litru krve a chteli mi davat transfuzi. Tak jsem sondovala, jak moc je to nutne (mela jsem kapacku saline, coz nevim cesky co to je) a tak mi rekli, ze pockame do rana (maly se narodil 1.15 v noci) a rano uz to bylo lepsi, takze se krev nekonala.
Jo a jeste je dneska ve vsech zpravach, ze dle nejnovejsiho vyzkumu neni bezpecne jakekoliv mnozstvi alkoholu behem tehotenstvi, ale to uz jsme nekde jinde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.