| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Minko,
tak to je mi lito, objevila jsem te jako tehuli uz docela pred dlouhou dobou nekde na nejaky diskuzi...tak jsem mela radost. Tak drzim palecky at to do tretice vyjde. Ja se na to chystam asi za pul roku... to to leti.

My jsme ted v Britanii u babicky a dedy. Zitra letime domu. Tentokrat to desne rychle uteklo, asi tim pocasim, z 8 dnu prselo jen 2, jinak tak 20st a slunecno, takze jsme docela vyletili. Dvakrat jsme byli na lodi (tchan ma plachetnici), Tamarce se to desne libilo, koupili ji zachranou vestu a byla privazana na lane (byla jako pejsek).

A za 3 tydny nas ceka ta skolka, jsem desne zvedava. Dneska jsme ji ucili jak rict nemecky ze musi jit curat ~:-D Jak nas znam tak u nas casovy rezim na skolku bude "sokem" proste se nejak vzbudime na cas a pak budem muset chodit driv spat (pisu v mnoznem cisle, ja za ty posledni 4 roky moc casto driv nez v 9 nevstavala :-)

Darky k narozeninam - jsem myslela, ze takhle dopredu to resim jenom ja~b~ U nas ted frci Prasatko Pepina a jelikoz je to puvodem z Britanie, tak jsem ji tu neco s Pepinou nakoupila. Jinak fakt nevim. Akorat vim ze chce od Playmobilu sadu - auto, privez a lod... ale mame toho mraky...Auta uz odmitam kupovat!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.