Hezkou nedeli preju, mam po dvoulete holcicce matraci kokos-molitan-kokos a v brzke dobe cekame dalsi mimco. Matrace byla celou dobu chranena potahem proti pocurani. Ale primo sundavaci obal matrace jsem nikdy nesudnavala. Predpokladala jsem, ze ji budu moci po vyprani obalu pouzit i pro druhe dite. Otevrela jsem zip vnejsiho obalu a prekvapil me lepkavy pocit na povrchu kokosu, obal k nemu prilnul, ani jsem to nezkousela sundavat. A zacala jsem hledat na inetu jestli to je normalni, ale nic jsem nenasla. Nevite jestli to tak ma byt nebo ne? Nevite jakou trvanlivost ma takova matrace? Jak se osetruje? (nepamatuju si presne cenu, ale tehdy jsme vzali tu nejlepsi co jsme mohli).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.