Ahoj já se o zdravou stravu snažím, ale není to na stoprocent.Né vždy seženu to co potřebuji nebo to kluci nejí. Oliv olej kupuji- extrapanenský za studena lisovaný- firem je víc. Do bramborový kaše přidávám jáhly nebo pohanku- je to dobré,poměr tak 2:1 Peču jáhelník-stejně jako se peče sladká rýže. Co nejvíc kupuji BIO výrobky nebo klasu zeleninu ovoce mám ze zahrádky. Dřív jsem pekla i chleba, ale co manžel nechtíc vyhodil jeden hnětací hák tak mám smůlu.Máme teď mimi tak ani učně hnětený chlebík zatím nepřipadá v úvahu. Snad najdeš někoho kdo ti poradí líp a víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.