| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šešule,
nepotřebuješ rady: vypadnput na kosmetiku apod...
Jenže ono to s tím souvisí. Nemusíš přece na kosmetiku, můžeš kamkoli. Jde o to,že když ty budeš v klidu a vyrovnaná,odpočatá,nevyvede tě jen tak něco z míry...Mám tři děti, znám to,taky mi občas ujíždí nervy...Ruka ani ne, ale to je fuk. Když to přerůstá přes hlavu, musím vypadnout. A dyž to teda momentálně nejde, tak nechávám plavat domácnost, vaření, telefony,cokoli a sednu si sdítětem, ono všechno počká.
A mně teda obzvlášť u hyperaktivního,nezvladatelnýho Davida pomáhala jedna věc-ale asi to je trochu ujetý...Já četla různý knížky , drama,jak unesli dítě,zabili dítě,zmrzačili dítě,dítě bylo nevyléčitelně nemocný...Děs, sama jsem si připadala blbě, ale já u toho řvala a najednou jsem tak nějak byla ráda,že můžu se svým dítětem žít tak,jak žiju,v klidu a tak...
Asi blbá rada, no..Ale u mě to zabíralo...~j~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.