My kvašáky už pár desetiletí zavařujeme. Nejdřív je naložím normálně ve sklenicích (okurka, křen, česnek, kopr a nahoru vinný list) zaliju slanou vodou. Nechám týden vykvasit a když jsou "mňam" tak zavíčkuju a zavařím. Vydrží celou zimu, a jsou furt skvělé. Zrovna mi kvasí 9tý den ve sklepě, takže dneska jdu zavařovat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.