Koukám, že i Andrea zachvíli se začne pokoušet o další mimčo, no my zatím nic, u nás je o zábavu postaráno, tak na tři roky, co se týče domečku,ale zřejmě tu zůstanu asi poslední co má jen jedno dítko
, ale i tak já si stejně zatím na to netroufám, vzhledem k mému prvnímu těhu kdy jsem prozvracela 5 měsíců od ráno do večera, tak bych to s dítětem kterému budou teprve 4 roky nezvládala, no až bude ve škole bude samostatnejší a půjde to snáze a je času dost je mi 31 let...........A krom toho vím že si budu to další těhu užívat,můj skoromanžel
,ten mě bude určitě rozmazlovat
Jo jo už se to blíží od včerejška za měsíc je ta svatba. No koláčky, dortíky a jídlo už je objednané. Nakonec stoho bude trošku větší svatba cca 50 lidí + tak 10 dětí. Jojo na to že jsme plánovali malou svatbu, no mažel si to chce užít, tak mu v tom nebráním
Ale svatební dne toho 9.9.2009 budeme mít jen v nejblíším rodiném kruhu a 12.9.2009 máme pokračování velkou oslavu a tam bude těch 50 lidí + děti. rozdělili jsme to, takhle aby ta oslava byla o víkendu vzhledem k tomu že svatba je ve středu.....