V této nemocnici jsem rodila letos v červnu již podruhé. Poprvé to bylo v roce 1998 - i tehdy jsem byla spokojená, mohu říci, že nyní se přístup ke kojení ještě více zlepšil. Porodnice je čistá, světlá, personál se dobře stará nejen o maminky, ale i o miminka. Na pokoji jsem se sešla s dvěma skvělýma maminkama, všechny jsme se shodly, že máme to štěstí, že tady není doktor ani sestřička, z nichž bychom byly "strašně nadšený". Jedinou nevýhodou snad je, že veškeré plínky si maminky musí přivést, v některých nemocnicích je dostanou zdarma. Ale myslím, že to se dá přežít. A navíc se asi některým tatínkům nebude líbit na porodním sále, protože tam je pro ně připravená tvrdá židlička, ze které je bude bolet zadek. Ale když můžeme trpět my, tak oni to snad chvíli taky vydrží, ne? Nemocnici opravdu doporučuji, pokud budu mít to štěstí, a budu rodit potřetí, rozhodně pojedu sem, i když mám jiné nemocnice blíž. Děkujeme celému personálu za laskavý přístup a přejeme hodně úspěchů - Majka a Jarda Langovi s Jarouškem a Martínkem
Předchozí