| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kontakt rozvedeného otce s dětmi

Milá Ireno,
před dvěma lety jsem se dostala do podobné situace jako ty.Můj přítel je rozvedený a "půjčuje" si dnes 4 letou dceru.Také mi dlouho trvalo si zvyknout na celou situaci.Rodiče mého přítele neustále "lezli do zadku" jeho bývalé ženě, proto aby jim umožnila vidět vnouče.Strašně mě tím raňovali,protože jsem pro ně byla vzduch o všem si dál nepřímo rozhodovala ta "bývalá".Vše se řídilo tím,co chtěla ona .Můj přítel dodnes šlape podle své bývalé manželky, která už má několikátý nový vztah,bojí se jí a já se marně snažím zvyknout si na to,že to takhle bude asi celý život,pokud s ním budu.Ty bývalé manželky často vlastně vydírají vlastními dětmi,je smutné mít dítě jako zbraň.Vím a dokážu pochopit jak tě to zraňuje, ponižuje a bolí.Často jsem přemýšlela o tom,že pokud budem mít díťě spolu,něco se změní.Zažila jsem šok,po roce našeho vztahu mi přítel dal tak nějak najevo, že už dítě vlastně má a nechtěl by mu tím nějak ublížit.Teď by dítě už chtěl, ale já nevím,on mě tím ponížil,že to předtím odmítnul a teď se ve mě něco stalo a já nevím jestli on je hoden, abych mu dítě dala. Lenka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.