Je pravda, že jsem na spoustu vychytávek u vázání přišla i teď u třetího mimča.
Např. u Davídka (nejstaršího) jsem používala kříž s kapsou venku - a dávala ho dovnitř do kolébky. Nicméně nevýhoda tohoto úvazu byla, že sis ho na sebe nastavila, připravila a pak do něj mimčo vložila. Tím pádem se už špatně spravoval.
Nyní na Filípka používám kříž s kapsou uvnitř a dávám jej na stojato s kolínkama na úrovni víc nahoře, než jsou kolínka (ale mimčo může v tomto úvazu být i jako v kolébce).
Velkou výhodou kapsy uvnitř je právě možnost dotahovat si šátek, aniž bych musela mimčo odkládat. Samozřejmě je dobré dát pozor na to, jak si dáváš části šátku na ramena ze zad dopředu, aby nebyly zmuchlané. Mít šátek dobře dotažený, ať mimčo hezky obepíná.
Určitě můžeš zajít i na kurz s šátky Medley, ale ne každý lektor je dobrý (já s nimi zkušenost nemám - s lektory Medley) - takže neporovnám. Já měla vynikající paní, která má s šátkováním dlouhodobé zkušenosti.
Ještě můžeš kouknout na její stránky, kde má fotky na úvazy - www.vbavlnce.cz
Úvazy jsou jednoduché, jen je potřeba si je několikrát okoukat třeba právě i na Youtube, aby si více uvědomil jednotlivé detaily či úkony, které uvázání ještě více zlepší.