| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já Mobyho měla a byl super. MaM s konopím je možná ještě maličko pevnější, ale tohle byla taky pohoda. Rozhodně se neprověšoval, krásně držel a jako každý elastik toho spouuustu odpustil. Říkám, dobrá volba.
Jinak z pevných mám zkušenost jak se Didymosem, tak se Storchem. Jsou to šátky kvalitou srovnatelné, takže radím vybírat srdcem~g~ Pokud se ti bude líbit barva a vzor, tak se líp popereš s úvazy, dotahováním atd. A určitě bych šla jako začátečník do zanošeného. Nejen, že vyjde levněji, ale odpadá ti práce se změkčováním. Didy se mi vždycky dostal do ruky už zanošený, ale nový Storch byl prkno, které stálo samo v koutě a docela jsem si na něm mákla, než byl sametový~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.