| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, holky, zastávam názor, že ak niečo niekomu vadí, samozrejme ho do toho nejde nútit. Ale vzhladom k tomu, že s manželom robíme aj anál pravidelne si dovolím podotknút, že ak máte v očiach slzy a bolí to, je to vyslovene len zlou prípravou a neskúsenostou partnera v tejto oblasti (aj ked inak može byt samozrejme "borec")... Ked som to robila prvý krát, tak som mala partnera, ktorý šiel do mna bez predchodzej prípravy a tiež ma to poriadne bolelo. Teraz anál milujem:-) Máme s manželom "vypracovaný systém", najprv sa samorejme treba pekne naladit, potom ma manžel dráždi najprv prstami postupne jeden po druhom, pomaly, samozrejme používame lubrikanty, ale teraz to už vieme robit aj iba so zvlhčením z pochvy... A ked do mna "ide", tak to robí strašne pomaličky, snád po milimetroch, ale zastaví sa až ked je na konci..ja sa samorejme musím uvolnit a pri tom prvom prenikaní stále na to uvolnenie myslím. Ked sa zastaví, tak tam nejakú dobu zostane bez pohybu a ja sa takto úplne prisposobím, ak nie, tak ide von a urobí to znovu, to už je bez problémov..no a potom sa to dá pomaly aj rýchlo, chce to fakt iba cvik. A teraz dosahujem aj análny orgazmus bez iného dráždenia. Možno som bola trocha moc podrobná, ale chcela som poradit:-) Inak k tomu vysmievaniu na mageo, prečo sa smiat?! Ved aj vy ste sa to niekedy "učili" a kto sa nepýta, nevie. A celkovo nemám problém vobec so žiadnym orgazmom, som dost vzrušivá..ale chce to hlavne nemysliet na vedlajšie a nepodstatné veci typu "ako vyzerám?", "nie som moc tučná?", "nemožem byt uvolnená a prípadne hlasitá, lebo budem smiešna.." a tak. Milovanie si treba užívat a koniec-koncov muž pri sexe nesleduje či máte na tele napr. záhyb, znamienko alebo tak, muž vás vníma ako celok a ak sa aj zameria na detaily, tak ho vzrušujú. Je lepšie, ked sa uvolníte, partnerovi sa to tiež bude určite páčit a vám sa ten orgazmus nakoniec podarí dosiahnut. Ja zažívam pri milovaní aj viacnásobný orgazmus, ale keby som sa zaoberala tým, či sa hanbím pred partnerom alebo nie, tak si nič neužijem:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.