Přidat odpověď
holky moc dekuju za podporu, vedela jsem, ze v tom asi nejsem sama, ale proste to pro me je sileny sok, byt zpetne vidim, ze manzel se choval opravdu v posledni dobe divne... ale ty tri roky me teda vyrazily dech. ono on je moc hodny na deti, ale vuci me teda pozorny moc neni. teda, postara se o veci doma, tu neco opravi, dojde s kosem, ale ze by byl pozorny vuci me, to teda ne. kytky si kupuju sama, abysme to doma meli aspon zdanlive pekny... a nejake konverzace, doteky, sex, to uz jsem psala, proste si ani poradne nevsimnul, ze jsem zmenila satnik. a to od zakladu, proste jsem usoudila, ze deti uz jsou dost velke na to, abych chodila vecne opatlana a dala jsem se do gala. no ocividne to smerem k nemu ucinek nemelo, teda aspon zjevny, ale me to dost zvedlo sebevedomi. vim, ze mam par kilo navic, ale kdo po dvou detech nema, chci to schodit, ale no co si budeme rikat, na dvacitku proste nemam. blby je, ze mi zpetne asi velmi presne dochazi, kdo je ona slecna, protoze me nekolik nasich kamaradu delalo nejasne narazky, jako ze s manzelem mluvili a ze by se mel krotit atd, jenze ja blbec myslela, ze proste jen chodi s kamarady a samozrejme kamaradkami proste na oslavy /hraji sport ve smisenych druzstvech a slecna je ocividne jedna z "dorostu".../ - no podle me proste krize stredniho veku, ale byt tu nekdo psal, ze duvod je v nevernicich, porad myslim, co jsem delala spatne, ze ho to vehnalo k milence. nebo mozna milenka videla starsiho, relativne dobre zaopatreneho, vtipneho, mileho, pozorneho... netusim
a uprimne receno na konfrontaci se slecnou zatim nemam nejak silu. ale moc dekuju za kontakty na poradnu, vyuziju je moc rada, prijemne me i prekvapilo, ze to muze byt anonymni a je to zadarmo.... diky moc vsem!
Předchozí