| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dekuji vsem moc za podporu. uprimne receno docela me napadlo, ze bych "zjistila" podivanim se manzelovi do telefonu, jak je ten vztah intenzivni. ale byt on je teda jako svine, mam porad moralni zabrany lezt mu do soukromi a spehovat jeho mobil. ale vim, ze je vazne posledni dobou prehnane ostrazity, mobil ma na tichy rezim a tak co deset minut se po nem vrha - pracovni smsky to budou asi tezko... no a taky si samozrejme vsude zmenil hesla na otisk prstu a spi s telefonem pod hlavou a bere si ho i na zachod, to mi prijde az paranoidni, protoze ja bych mu proste do mobilu a telefonu nelezla, to mi prijde takove nevhodne. asi jsem naivka... no a myslim, ze smsku mi opravdu neposlal vazne, jak tu nekdo psal, on podle me pise x sms denne a proste jednou se musel splest, pro nej blby, ze v tehle dost prekerni smsce... no jo.

ted budu tyden pryc, tak to chci videt, ty vecery budou asi pro manzela a hlavne slecnu dost krusne, protoze babicky sice funguji na hlidani pres den, ale vecer ne, protoze obe pracuji, takze bude mit slecna asi utrum. teda doufam, ze by ji nevzal domu, to ma zase vuci detem dost respektu. ono si bohuzel myslim, ze manzel prave nema s dotycnou jen sex, ale bere ji asi i hodne mezi lidi, on musi dost casto pracovne do spolecnosti a se mnou se to jaksi nehodi, protoze nekdo musi hlidat deti, ze. no byla jsem pitoma, co si budem povidat.

diky za kontakty do poradny, jdu tam zavolat a domluvit se, myslenky si tribim od te smsky, pisu si sve pocity, to mi vzdycky pomahalo. unahlene vse resit nechci, byt sice mam a mam kam jit, ale ja blbec naivni mame samozrejme spolecny ucet vedeny na manzela, byt je spolecny a stary byt, ktery ted pronajimame jsme sice kupovali spolecne, ale jeste jako nemanzele a je samozrejme taky na manzela. proste jsem byla naivka... ale nez bych delala radikalni rez penezi, tak si chci ujasnit, co chci, protoze to by bylo manzelovi hned divne, kdybych si asi ze spolecneho uctu prevedla pulku na vlastni, to by asi zacal premyslet, proc... ~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.