Přidat odpověď
Anonymko,
je mi líto co musíš prožívat, určitě to není nic jednoduchého, ale já se přiznám, já bych vybouchla, obdivuju tě.
Já teda nepřišla na nevěru manželovi, ale ménu otci.
taky jsem s tím bojovala jestli to mamce říct a nebo si to nechat pro sebe a nakonec jsem to řekla ségře a domluvili jsem se co a jak dál, pořídili si pár důkazů a shrnuly fakta.
Dokonce kvůli milence nechodil do práce.
nakonec jsme to polehoučku mamce řekly, já to taky nemohla unést, byla o necelé 4 roky starší než já.
ta milenka má syna z 1. manželství, exmanžel jí hlídá, takže si milenku tahal i domů, když mamka nebyla doma.
Ten její syn byl nehorázný parchant a dokonce chtěli mamku vystěhovat a vzít jí syna (brácha má teď 15)
No měla z toho šok, ale taky jí docvaklo, že měla nějaké náznaky.
Mamce jsem byla velkou oporou a podporovala jsem jí i s klukama a nakonec se z toho dostala.
Otec nakonec milenku opustil,nebo jak on říká, dělala ze sebe chudinku a nechtěla ho trápit, aby se rozhodnul, tak rodiče jsou spolu , ale určitě to není co bývalo.
Mamka se až spíš přehnaně snaží a otec to má všechno za "hovno"
Dokonce se otec netají tím, že milenku neměl opouštět, že se měl rozvést a mamku vykopnout a vzít jí syna a být s onou a i jejím synem, aby byli kluci jako bráchové s ročním odstupem.
Takže z této zkušenosti říkám, že pokud se milenky nebude chtít vzdát při odhalení, tak nemá cenu něco slepovat, neb to fungovat stejně nebude.
držím place, ale určitě jsi udělala správný krok, žes nevybouchla a další kroky si můžeš promyslet a být připravená, to máš velkou výhodu.
Předchozí