Přidat odpověď
Holky diky za podporu, pristi tyden si to jeste ujasnim v poradne, ale myslim, ze s klidnou hlavou vse vyresim nejlepe. ja bych klidne dala manzelovi kufry za dvere, ale pragmaticky ted nemuzu, zua 14 dnu jedu na tu sluzebku.... tam aspon prijdu na jine myslenky a uvidim, co dal. kazdopadne vim, ze takhle to uz nejde. manzel asi neco tusi, zacina mi pres den vic volat, asi mu prijde zvlastni, ze o sebe najednou tak pecuju (ne prehnane, ale prece jenom....) a ze jsem v pohode (navenek), dokonce rikal neco takoveho, ze mu nejak v posledni dobe blbnuly smsky, ze pry mu cely vcerejsek volali lidi, co jim to posilal za zpravy a ze to pry musi resit s operatorem... jako by si tim pripravoval vodu pro pripadne vysvetleni sms. no zatim nereaguju, nechci se s nim o slecne a spol. bavit, dokud si neujasnim, co chci. vim, ze variant je hodne, ale nechce se mi jen tak znicit desetilety vztah s dvema detmi. odejit muzu vzdycky, vratit se asi hur, takze zatim nedelam zadne ukvapene zavery. a posiluju si sebevedomi jinde, coz urcite neztratim. no dam vedet, kazdopadne diky moc za podporu!
Předchozí