| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porod v domácím prostředí

Pavlo,
tak mi dneska rano sama PA Mina volala. Predesilam, ze dosud pracovala prevazne v porodnici. Takze mi rekla, ze hranice je tech 10 (100) a standartne se zenam s hladinou nizsi doporucuje rodit v porodnici vzhledem ke zvysenemu riziku PPH (poporodni krvaceni).
Toto receno taky rekla, ze pokud ma zena hodnotu 9.6, tak to neni nijak nebezpecne nizke a pokud chces rodit doma, pak muzes. Ptala se me, jestli beres zelezo, coz nevim. Takze doporucuje jednak zelezo v tabletach a jednach prirodni (zelena zelenina jako fujtajbl spenat prej, coz nevim proc fuj, me celkem chutna :o))). A taky prej pri poklesu cervenych krvinek klesa i tlak, takze pit hodne tekutin, sem tam kafco neni na skodu (ovsem prej neprehanet to a nesnazit se zvysovat panakama vodky :o). Rikala, ze by nemel byt problem dostat se do normalu behem tydne az dvou. Nevim, jak dlouho Ti zbyva?
No snad jsem Te potesila. Jo ta transfuze se dava pri hodnotach pod 8 (80), jak uz tu nekdo psal, ale dle jeji zkusenosti kdyz je to zenam nabidnuto, vetsinou pokud maji kolem te 80tky, tak odmitnou.
Doufam, ze jsem na nic nezapomnela. Urcite dej vedet, jak se rozhodnes.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.