| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem u PC. A je mi na nic.
Včera jsem v sobě měla zmatek a nějaké takové podvědomé očekávání pohádky ve stylu "žili spolu šťastně až do smrti". A ono houbec.

Rosťa byl večer milej, ale viděla jsem mu na očích, že za chvíli nasadí vážnou tvář. Šli jsme do podniku, kde jsou boxíky, takže prima pro soukromí. Jen jsme si sedli v restauraci, tak k tomu došlo. Měl přesně ten obličaj, jaký má když vyřizuje průšvihy, které se mu nelíbí... S číšníkem se dohodl, že má donést nejdřív pití a pak nás nemá rušit, že na něho kývne. Ve mě byla malá dušička. A měla proč.

Holky, já to nebudu celé vypisovat, asi by to vyznělo hodně zmateně. Jenom takový stručný závěr.

Pavla dneska přijede, aby si spolu dohodli první kroky k rozvodu. Rozvod by se konal v každém případě. Vím, že před prázdninama mluvila o tom, že dostala ultimátum, ale podrobnosti sinechala pro sebe. Znělo to, že buď přejde na místo, ktéré jí umožní být víc s rodinou, nebo bude konec. Termín byl do konce července. Nepřešla, ani to nezkusila. Její požadavek k rozvodu je třípokojový byt, zařízený tak, aby tam ohli přespat i děti a k tomu miniauto. Děti chce vídat po dohodě.

Můj manžel mne už dlouho podvádí. I včera večer byl úplně jinde, než tvrdil. Ověřila jsme si to. Té minulosti jsem uvěřila dost lehce. Pravděpodobně to začalo v době, kdy jsem po prvním porodu nemohla mít styk. Což trvalo půl roku, byla jsme nemocná a nehodlala jsme riskovat.

Rosťa to už nějakou dobu věděl, z manžela to vypadlo, když byl opilej a on si jenom sehnal informace o aktuální "služebce".

Rosťa chce, aby všechno zatím zůstalo tak jak je (teda nějakým velmi jemným zůsobem do toho zapletl, že sex by nebyl špatnej), dokud se obě manželství neurovnají a pak by nejradši přesunul společný život někam do většího.

Já jsem se cítila pod psa, něco málo jsem pojedla, ale pak jsem šla domů jako loutka. Rosťa mě doprovodil, dal mi pusu, zopakoval, že mě má rád a že chápe, že nemám náladu na společnost a šli jsme každý do svého. O kvalitě spánku asi psát nemusím.

No a já jsem z toho dost mimo. Včera šel dost tvrdě za svým, bez zaváhání mi rozbil i tak dost pochroumané iluze o manželovi. Je mi jasné, že jediný důvod byl, aby mne přesvědčil, že stávající manželství nemá cenu. Věděla jsem, že v určitých situacích je velmi pevný, ale večer mne to zaskočilo. Hodně zaskočilo. Pavla říkala, že když chce, tak umí být pořádně studený a pak prý končí veškerá legrace. Taky skončila.

A já teď přemýšlím, jestli mám tomu svýmu rovnou rozbít ústa,nebo ho jenom dořvat do kuličky? A jestli odpouštět, nebo to skončit (to mi připadá přitažlivější)? A co s Pavlou? S jejím mužem jsem technicky nic neměla, ale stejně si připadám dost blbě.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.