Nejprve bych ráda upozornila, na velmi milý a vstřícný přístup na porodním sále - já měla porod velmi rychlý, tak jsem si to ani neužila. Bohužel, tím to skončilo, před tím než jsem se na sál dostala, jsem téměř porodila ve sprše, na dlouhé zvonění nikdo nereagoval, manžel nakonec našel porodní asistentku, která akorát křičela ať netlačím a běžím - super rada, když je dítě téměř venku. Jinak ve sprchách teče pouze studená voda. Po porodu me dítě ukazali a odnesli na specializovanou jednotku, kde bohužel nebylo místo, abych s nim mohla být. To se uvolnilo po 5ti dnech, do té doby já ležela na rizikovém a dítě o patro níž. Na rizikovém vám nikdo nevysvětlí kojení, či jiné potřebné věci a pokud příjdete na specializované, tak sestřičky mají takový frmol, že se Vám stejně nikdo nevěnuje.pokud se ozvete, je vám doporučeno ať oslovíte svojí sestru, kterou vám nikdo nikdy neukázal. Tak oslovíte zase jinou a tak to jde dále. Po neúspěšném snažení z mé strany jsme skončili na Nutrilonu. Kdybych si mohla vybrat, tak Motol již ne, je to továrna na děti, bohužel bez tolik potřebné dostatečné kapacity sester.
Předchozí