ahoj Pavli...my byly na této operaci v Dětské v Brně v červenci 2007...napsala jsem si o tom toto...tak to zkopnu..řve mi tu malá tak nestíhám..snad ti to pomůže. Kdyžtak písni dotazy na můj e-mail já večer odpovím.
Lucku 26.6.2007 operovali a druhý den ráno nás pustili domů. Měli sice až další den,ale byl tam nával, a tak se nás potřebovali zbavit.
Byly jsme na nadstandartu samy dvě,první den hrozná nuda jen ve dvě (musela sem Lucku po půlhodině spaní vzbudit) byla předoperační schůzka, jinak nic. Večer dostala oblbovák aby se vyspala, ráno druhej.Pak ještě premedikaci a v půl desáté jela na sál...byla už trošku mimo ale i tak koukala jestli tam su.Pustili mě s ní jen na cestu, na sál už šla sama.
V 10:45 mě ju přivezli, měla zalepený oči a kňourala jak byla ještě oblblá z narkozy.Vzala jsem si ju na svou postel a pomohla najít polohu a hlavně hlídala,aby si nestrhla obvazy.Spala do tří, pak se vzbudila.Bála sem se že bude panikařit že nevidí, ale hned sem na ni začla mluvit a ona byla v pohodě...hladila sem ju a mluvila na ni.Dostala hlt čaje a zase usnula.Takhle pospávala než přišel tatka...já sem se konečně mohla jít vyčůrat
.
Večer dostala rohlík a po troškách ho snědla, zapila čajem a šly jsme zase na mé posteli spát.Usnula před Ordinací, já po ní
.I v noci jsme musela hlídat aby si nestrhla obvazy.Ráno sem nemohla na záda. Ráno jí sundali obvazy, očistili oči...to byl pohled. Bělmo krvavý a nateklý,čučí z toho stehy...fuj fuj. Ale Lucka je statečná i když asi to moc řeže, protože si to chce furt třít.To zase musím ohlídat.Po vizitě si to doktoři pochválili že se jim to povedlo a že můžem domů.Musím ohlídat aby si to nestrhala, a nesmí do prachu, ven a do styku s infekcí.V úterý 3.7.2007 jdem na vytažení stehů...snad je vše ok.