Přidat odpověď
Můj syn podstoupil operaci v říjnu 08 v očním sanatoriu v HK, v té době mu bylo 2,5r. Ráno v půl osmé nástup na lačno, asi v 10.30 šel na sál, trvalo to asi 25 minut, pak asi 3 hodinky na pooperačním, to prospal, chvilkama brečel, že ho to bolí (i když na sále hned dostal čípek), jinak pospával, operovali mu 1 oko, obvaz si nestrhával. Pak jsme mohli na pokoj, pomalinku dávat pít, dostal ještě sirup na bolest, ještě pochrupával, pak mu nabídli květákovou polévku, to jsem odmítla a dala mu banán, co jsem měla původně pro sebe, večer už dostal normálně večeři (chleba, rohlík, salám a sýr), ráno v 7,30 jsme museli opustit pokoj, kontrola na ambulanci a hurá domů. Nevím už jak dlouho jsme kapali kapičky a dávali mastičku. Žádný stehy jsem nepozorovala, ale připlácela jsem za nějaký, který se vstřebají, aby je nemuseli tahat. Za týden kontrola a pak tuším za měsíc. V únoru jsme nastupovali do oční školy ve Dvoře Králové, doporučuju, byl tam šest týdnů a udělal veliký pokrok.
Nevím, jak to chodí v Brně, ale do HK doporučuju vzít pro děti nekapavý hrneček, dávají pít z obyč. hrnku, což dítě po narkoze fakt zvládá těžko.
Předchozí