ahoj já mám doma 4dny malou fretí slečnu a už nekouše,první den to bylo strašné,kousala do rukou i nohou!!!Taky jsme zkoušeli chytit za kůži na krku a fouknout nebo po fretčím zasyčet ale spíš jí to rozdovádělo.Tak musíš na ní hodně mluvit brát si jí často do ruky,ale až se vyběhá!!Pokud jí pustíš po bytě a pak si jí chceš vzít kousne protože ji zamezuješ v hraní,zkus jí kutalet balonek a nebo bojovat s ní.Jako s malým štěnětem.to znamená že zoubkama,ale nesmí to bolet.jak kousne tak že to bolí oslov jí jmenem a řekni né nebo au ale důrazně.pokud nepřestane vem a dej jí do klece ona pochopí že něco udělala a je konec hry.pomáhá to ale musíš to zkusit víckrát at´si muže dát dohromady ne nekousej to mě bolí,jinak půjdeš do klece.jiná věc jsou ponošky na to je jen jedna rada....papuče.Taky dávej pozor pokud máš záchd v kleci a mazli se stebou a pak začne kousat chce do klece.a taky když tě kousne a do té klece jí dáš nechej jí tam 10-15min.pokud jí pustíš hned jak začne klecí třískat tak si spojí že hluk znamená svoboda.hodně štěstí a trpělivost je to jako dítě.Míša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.