Sosane,
svým způsobem jsi rasista - sleduji Tě už chvíli - a Tvé názory jsou dost radikální - resp. jak jsem pochopila, jsou vyvinuté na základě jen malé zkušenosti z daným problémem - třeba konkrétně co se týče dětí z DD - tak jsi psal, že máš jedinou zkušenost ze svého okolí. A kolik jsi toho o dětech z DD a o dětech v NRP přečetl, že můžeš tvrdit, že to jsou grázlíci? Neberu Ti Tvé právo na vyjádření názoru, ani nechci abys pochleboval komukoliv z tohoto servru - myslím, že taky patřím k té skupině, která neumí pochlebovat a souhlasit s každým a se vším (spíše naopak) - ale to cos řekl o dětech z DD mě opravdu urazilo - právě proto, že takové jedno dítko mám doma - hodně problémové a bojuji za každou píď úspěchu opravdu hodně.
Ale zkus prosím Tě pro příště volit "jemnější" způsob vyjadřování - slova jsou děsná zbraň a i když nechceš - raníš - vím, může Ti to být jedno - ale jsi taky rodič, jak jsi sám napsal a určitě by se Ti nelíbilo, kdyby Tvé dítko na základě nějakého vnějšího "rysu" někdo haněl.
Držím Ti palce, aby Tvé děti v Tobě měli takového tátu, že i když se budou "vymykat" průměru, tak za nimi budeš stát - a nezavrhneš je jen proto, že nejdou s davem.
Předchozí