Zdravím všechny čekající maminy....
V Hk jsem rodila v roce 1998, perfektní přijetí, porod celkem krátký, asistentka a lékařka perfektní. V té době mě rodila Mudr. Vávrová (milá, prostě super).
Ovšem na pokoji to bylo již horší, sestry vypadaly, jako když je se vším maminy obtěžují....já naštěstí jejich pomoc nepotřebovala, ale kamarádka, s kterou jsem se tam seznámila ano a byl to děs je o něco požádat.
Druhý porod v roce 2007. Přijetí nic moc, poslali mě domů, s tím, že to není k porodu ( přestože jsem krvácela). Za hoďku jsem byla zpátky ( praskla mi plodová voda). Manžela poslali domů, že to bude stejně až tak druhý den, za 2 hodiny byla malá na světě, doktor mi přišel říct, že mě měl poslechnout, když jsem mu říkala, že cítím, že to bude za chvilku.
Sestra nepříjemná, doktor ( o kterém jsem si myslela, že je zřízencem), byl mladý a tak na můj vkus trochu laxní....... Sestra byla pak již na mě milá.
Na pokojích změna, nepoznala jsem žádnou sestru z minula, všichni byly milé a pozorné.
Takže asi tak nezáleží kde rodíte, ale kdo se o vás stará, na náladě sester a doktorů a jejich přístupu.
V říjnu rodím po třetí, tak jsem zvědavá........
Jinak mohu říci, že co se týče péče o maminku a miminka na pokojích se HK výrazně zlepšil, to dle mé zkušenosti a mých kamarádek.
Předchozí