Já jsem teda jednu dobu mléko v noci dávala, když jsem odstavovala, oběma . Jeden má zuby hezké, druhému se začaly kazit hned po roce, to jsme ještě kojili a čistili samozřejmě taky. Dnes je mladš. klukovi 5 let a zuby jsme museli nechat v narkoze vytrhnout, horní nešly spravit a byl neošetřitelný normálně. A od té doby je i míň nemocný- bude to rok. Tak si myslím, že víc než noční mleko jsou silnější genet. dispozice, antibiotika a asi i další faktory, o kterých my laici asi moc nevíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.