Ahoj. Chtěla bych moc poděkovat za tento článek. Snažíme se o mimi a já měla k STM spoustu dotazů, na které ¨jsem v něm nalezla odpověď. Jen bych chtěla doplnit, že každá jsme opravdu individuální a nemá cenu se stresovat tím, že nám to tělo nefunguje tak jak to chtějí tabulky. Znalost STM je potřebná k tomu, abychom pochopily jak naše tělo funguje a jak je to optimální a pak už si jen vysledovat to svoje tělíčko. Já jsem třeba podle odborníku v cyklu, kdy jsem počali našeho Honzíka neměla ovulaci (dle teploty). Tak nevím, prostě se jim vzestup o 0,2 zdál malo a přesto to stačilo:-) Měla bych jeden dotaz k bolesti v době ovulace - je to jediný znak podle kterého jakž takž poznám ovulaci. Pobolívá mě okolo ovulace asi tři dny v podbříšku - nevíte někdo ,jestli se bolest dostavuje před prasknutím nebo po prasknutím folikulu? Díky za radu Věra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.