| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice, Almeda a.s.

Dobrý den, chtěla bych přidat příspěvek k Neratovické porodnici. Úvodem bych chtěla říci, že už bych zde rodit nechtěla. Má holčička měla na svět přijít císařským řezem a také přišla,ale já jsem si tam vytrpěla muka!!!!! Nejprve musím říci, že ochota sestřiček pečujících o maminky je ůžasná s vyjímkou jedné mladé sestřičky, která neumí píchat jehly. Taktéž bych moc pochválila sestřičky a paní doktorku na novorozeneckém oddělení péčujícím o miminka, jejich ochota, vstřícnost a podpora mě tam držela nad vodou. Po sekci jsem si prožila PEKLO!!!! Z porodního sálu jsem sice odjízděla v narkoze,ale také s pohmožděnými žebry.Později jsem si prožila zánět ledvin a močového měchýře a musela brát antibiotika kanylou, což pro některé sestřičky byl nadlidský výkon tak si na zavedení jehly do žíli museli pozvat sestřičku z odběrů krve a ta to zvládla napoprvé a na jedničku. Po těchto neskutečných bolestech, kdy jsem nevěděla zda stresem nepřijdu o mléko přišla úleva v podobě úžasné setřičky z novorozeneckého............moc jí děkuju za podporu a její úsměv!!!!! Abych to dokončila, neznám jméno doktora se kterým jsem nebyla spokojená,vím jen že byl menší a měl brýle. Neskutečně vše zlehčoval a naposlední chvíli kdy už jsem myslela že mám vše za sebou mi tento doktor šel vyndávát steh z podbříška. Má otázka zněla zda to bude bolet...........nebude řekl doktor......bolelo, neskutečně....musím říc, že byl tak šikovný že mu steh tím tahem praskl a mě tam krom asi 1cm celý zůstal. když mi zdělil, že by mi ho vyndal,ale pouze pod celkovou narkozou, odmítla jsem , protože bych si nedokázala představit strávit tam ještě další den , natož dva dny. TAKŽE ZÁVĚREM: RODIT UŽ BYCH TAM NECHTĚLA,ALE PROŽÍT KRÁSNÉ CHVÍLE SE SESTŘIČKAMA ANO!!!! PETRA

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.