| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

píšeš sice, že jste vyzkoušeli všechny tvary, materiály...ale přesto se zeptám - zkusili jste i ten absolutně obyčejný takovou tu kytičku tvar jako bambuli?? To byl jediný, který mi oba synové byli ochotni dudlat - u všech ostatních byl problém, že jim "vypadávaly" z pusy, takže nic, jenom takový ten úplně obyčejný, hlavně žádné anatomické tvary - ty byly u nás nejhorší a okamžitě letěly ven.

u prvního jsme bez dudlíku vydrželi do 2 měsíců, ale byla to hrůza, zvykl si na prst v puse a tak jsme u něho byli přivázaní a to takhle s tím prstem usínal třeba i 2 hodiny, aby potom 30 minut spal - katastrofa....moje mamka se na to už nemohla dívat a koupila ten obyčejný a vyhráli jsme na celé čáře. Jak málo člověku stačí ke štěstí - připadala jsem si bez prstu v jeho puse jako vězeň, kterého pustí na svobodu....~;), ta úleva!!!

u druhého jsem ty obyčejné měla koupené už před porodem a taky chtěl a chce jedině tento, problém je, že takové ty velké "bambule" jsou teď těžko k sehnání, nějak změnili výrobu či co....~d~~;((

postupem času měli oba jenom na spaní, přes den nebo na prochajdu jsem je nedávala a dobrý.

Ale je možné, že si tvoje holčička nezvykne na žádný dudlík, halt se to stává, znám případ, že kamarádky chlapeček taky žádný nechtěl, jenom prso do pusy a kojí ho stále, v prosinci mu budou 3 roky a ona se vrací do práce a malý do školky, tak taky neví, jak ho odstavit, nezbyde asi nic jiného, než halt prostě prso nedat....~;)

Držím palce a vydržet!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.